Podcast ‘Ik wil het weten’ voor de nieuwsgierige mens

Wil jij graag dingen weten? Dan heb ik een super leuke podcast voor je klaarstaan! Omdat ik zelf erg nieuwsgierig ben en op alles een antwoord zoek, ben ik gestart met de serie ‘Ik wil het weten’. In elke aflevering ga ik op zoek naar het antwoord op een nieuwe vraag. Dit kan een vraag zijn die bij mij opkomt tijdens het douchen of een vraag waardoor ik ’s nachts wakker lig. Maar het kan natuurlijk ook een vraag van jou zijn!

Heb jij een vraag waar je antwoord op zoekt? Mail die naar weten@joeyteekamp.nl en misschien beantwoord ik binnenkort jouw vraag wel!

Check hieronder de nieuwste aflevering op Spotify en klik op het logo om naar alle andere afleveringen te gaan.. Vind je het een leuke podcast? Abonneer je dan ook en laat gelijk een review achter, daarmee help je de podcast beter vindbaar worden voor anderen.

Het kanaal op Spotify vind je HIER

Het kanaal op Apple Music vind je HIER

Wil je een samenwerking starten? Wil je voor bijvoorbeeld jouw bedrijf een mooie podcastserie? of wil je de podcast op een andere manier steunen? Neem dan CONTACT op.