Dagvoorzitter

Als dagvoorzitter aan mij de taak om deelnemers en toehoorders een inspirerende bijeenkomst te geven. Tijdens de verschillende bijeenkomsten die ik mag leiden is het altijd een mooie uitdaging om de gesprekken op gang te houden en discussies in goede banen te leiden. Van verschillende bijeenkomsten zie je hieronder een korte weergave. Scroll naar onderaan de pagina voor een breder foto-overzicht.

Alle foto’s op deze pagina zijn gemaakt door professionele fotografen: Wilbert Bijzitter (Steenwijkerland), AgriTrader, Rita de Bruijckere (ParkinsonFonds)


Sportverkiezingen Steenwijkerland

Voor gemeente Steenwijkerland ben ik al meerdere jaren actief als dagvoorzitter. In het thema “(sociaal) veilig sporten” organiseerde Gemeente Steenwijkerland onlangs een netwerkbijeenkomst, voorafgaand aan de jaarlijkse sportverkiezingen in Rabo Theater De Meenthe.

Joey tijdens de netwerkbijeenkomst. Foto: Wilbert Bijzitter.

Tijdens de netwerkbijeenkomst spreken bestuurders en organisatoren van allerlei verschillende sportverenigingen en beleidsmakers met elkaar, onder het genot van een heerlijke maaltijd. Speciale gast dit jaar was Gregory Sedoc, voorheen profsporter, nu onder andere analist voor de NOS en ambassadeur van NOC*NSF Centrum Veilige Sport Nederland. Gregory nam de zaal op enthousiaste wijze mee vanuit zijn rijke ervaring in de sport.


“Foto van het jaar Award Gala” – Agritrader

Agri Trader – Handelsmagazine voor de agrarische sector hield afgelopen jaar voor het eerst het “Foto van het jaar – Award Gala”. In het prachtige theater van Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid aan mij de eer om de avond voor te zitten en de prijsuitreiking te begeleiden. Diverse prijswinnende foto’s met een agrarisch thema werden tegen het licht gehouden, in elke categorie kon uiteraard maar 1 iemand winnen.

Joey als dagvoorzitter voor Agritader. Foto: Agritrader.

Diner ParkinsonFonds – 25 jaar

Stichting ParkinsonFonds ‘vierde’ in 2023 haar 25-jarig jubileum. Aan mij werd gevraagd of ik als avondvoorzitter wilde optreden en tussen het feestelijke diner door diverse interviews wilde verzorgen. Zo sprak ik met twee patiënten, elk met hun eigen bijzondere verhaal. Ook sprak ik diverse onderzoekers. Extra uitdaging: Engelstalig wetenschappelijk interview. ROC Midden Nederland faciliteerde de locatie en studenten waren verantwoordelijk voor de organisatie, diner en service.

Een bijzondere avond, want wat een bizar heftige ziekte is Parkinson… Veel is niet te bevatten. Als dagvoorzitter doe ik een goede poging dit verhaal naar buiten te brengen en meer mensen deelgenoot te maken. Een heel bijzondere avond.


Prinsjesdag lunch 2023

Prinsjesdag, elk jaar een mooi moment om eens te overdenken hoe we ervoor staan. Afgelopen keer mocht ik als dagvoorzitter optreden voor Gemeente Steenwijkerland, Business Club Steenwijkerland en Kennis Netwerk Steenwijkerland. Een mooie lunchbijeenkomst in de Grote Kerk, waar Arend Jan Boekestijn liet merken dat ons kleine landje sterk beïnvloed wordt door de politieke ontwikkelingen in de wereld.

Joey als dagvoorzitter tijdens de Prinsjesdaglunch. Foto: Wilbert Bijzitter.

Zelf iets organiseren?

Wil je ook een netwerkbijeenkomst organiseren, of zoek je een dagvoorzitter die actief bijdraagt en met je meedenkt? Ik denk met je mee op alle fronten, ook in de voorbereiding van de bijeenkomst. Laten we eens verder praten, dus neem snel contact op!

Foto’s: Wilbert Bijzitter (Steenwijkerland), AgriTrader, Rita de Bruijckere (ParkinsonFonds)